مدارک لازم
برای متقاضیان پزشکی و دندانپزشکی،و یا افراد متقاضی تحصیل در مقطع کارشناسی

۱-اصل دیپلم
۲-اصل پیش دانشگاهی
۳-ریزنمرات
۴-اصل پاسپورت
۵- ۱۲ قطعه عکس سه در چهار
۶- ۳ قطعه عکس پاسپورتی
۷-گواهی تمکن مالی(حداقل ۹۰ میلیون تومان،ترجیحا به علت سهولت در کار ،از بانک ملی اخذ شود)
۸-گواهی عدم سوء پیشینه (از پلیس +۱۰ درخواست شود)
۹-مدرک زبان انگلیسی یا چینی (اجباری نیست)
برای متقاضیان سایر رشته ها ،در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری یا
۱-اصل آخرین مدرک تحصیلی
۲-اصل ریزنمرات آخرین مدرک تحصیلی
۳-اصل پاسپورت
۴- ۱۲قطعه عکس سه در چهار
۵- ۳ قطعه عکس پاسپورتی
۶-گواهی تمکن مالی(حداقل ۹۰ میلیون تومان،ترجیحا به علت سهولت در کار ،از بانک ملی اخذ شود)
۷-گواهی عدم سوء پیشینه (از پلیس +۱۰ درخواست شود)
۸-مدرک زبان انگلیسی یا چینی (اجباری نیست)

services1 1000x630 - مدارک لازم چین
services2 1000x630 - مدارک لازم چین
banner big 1500x630 - مدارک لازم چین
© کپی رایت - پرشیا مایگریت PersiaMigrate